Tulpenrally 2015, afvalrace..

Bdeide equipes welke dit jaar mee deden met de Tulpenrally werden achtervolgd door pech. Dit jaar deden mee:

dinotheo sijmendino
Equipe Theo en Koos                                                   Equipe Sijmen en Fleur

Na een dag moest Sijmen helaas al opgeven vanwege een defecte kettingspanner waardoor de ketting tegen het kleppendeksel sloeg.. Er is contact geweest, ook nog even met Ids maar wij hadden niets liggen en het nieuws bereikte dat deze zou worden gesloopt uit één van de onderdelen-Dino’s waarover het technisch team zou beschikken. Helaas bleek dat op een gegeven moment de motor toch wel wat meer uit elkaar lag en het er niet meer naar uitzag dat er nog meegereden zou kunnen worden.
Bij de Finish ben ik Sijmen tegen gekomen, nog steeds monter en vol positieve energie om dan de motor volledig te gaan reviseren. Dan wel in deze maanden omdat de SLS natuurlijk voor de deur staat!
Sijmen wist mij te vertellen dat Theo en Koos ook uitgevallen waren, er een issue met de beruchte puntjes waren (zelf ook meegemaakt en zo ook Sijmen) in de route ernaar toe, maar dat dit verholpen was. Het zou leuk zijn (hoe vervelend het ook altijd is om uit te vallen) als Theo en Koos hun relaas zouden kunnen geven want het is niet helemaal duidelijk hoe dit nou afgelopen is.

En zo kan het voorkomen dat de enige Dino welke de finish heeft gehaald deze is:
WP_20150516_006
Maar ja, slechts één dag meegereden.. Maar dan is er toch nog een Dino gefinished zullen we maar zeggen, ook al was het de sponsoretappe.
Jammer was wel dat er door deze klasse niet meer gesprint mocht worden over de boulevard (is toch traditie) en dat er niet gefinished mocht worden door de klassieke boog (zie vorig jaar).