Categoriearchief: Evenementen

Raduno Germania, 22 juni – 24 juni 2018

Op invitatie van Ralf Sonnenberg (D)

U ziet, het wordt een steeds Internationaler gezelschap. Dirk gaf het al aan mij aan en even later kreeg ik van Ralf Sonnenberg de uitnodiging om in juni met onze Dinoisti aan te schuiven in het Münsterland..

Het is niet te ver rijden, tevens belooft het een groot aantal deelnemers te gaan worden.
Laat het weten indien u zich in wilt schrijven, hier kunt u alvast de .pdf downloaden voor de officiële uitnodiging en het programma.

Raduno Bellezza, 22 april 2018

22 april 2018, Raduno Bellezza!

Ik wil een ieder uitnodigen voor een Raduno waarbij er zowel foto’s worden geschoten door en voor de Onschatbare Klassieker van onze verschillende Dino’s alsook tekst en uitleg gegeven kan worden. Kortom, een reportage voor in de Onschatbare Klassieker  én zeker ook om elkaar weer eens te treffen in de Lente om onder het genot van een goede cappuccino of espresso alle plannen te bespreken voor het komende seizoen.

Kortom, maak de Dino ‘seizoenklaar’ en bereid uw unieke verhaal voor, gezellig! Wij hebben nog geen locatie dus het staat u open om een voorstel te doen. Wij horen graag van u, schrijf in via een antwoord op deze e-mail of via inschrijven Raduno Belezza.

Raduno Tecnico, 17 september 2017

De komende Raduno zullen wij inzoomen op techniek. Iets waar altijd vraag naar is en waarin u ook zelf kunt participeren. U vraagt en wij geven zo goed mogelijk antwoord. Niet alleen Bart van de Broek maar ook Ids Bierma en anderen zijn van de partij, nog nooit zoveel Dino expertise gehad per vierkante meter!

De lokatie is ook inspirerend:

U wordt van harte verwelkomd in het Louwman Museum. Komt u met de Dino? Dan kunt u voor het museum op het plein gratis parkeren. Ook krijgt u als eigenaar een gratis bezoek aangeboden aan de collectie van het museum door het FIAT Dino Register zelf.

U bent van harte welkom vanaf 11:00 uur, luncht u mee? Dat kan voor € 12,50 u krijgt dan luxe belegde broodjes en een dagsoep.

U kunt zich hier inschrijven. Daar kunt u ook uw specifieke vraag kwijt. Wees vlot, het kan nog tot 7 september en het loopt harder dan vermoed. Graag tot de 17e September!

Dino Story Brussel tot 11 juli 2017

U weet het, in eerbetoon aan Dino Ferrari (zoon van Enzo Ferrari) kreeg de nieuwe collectie van Ferrari en FIAT zijn naam. Deze auto’s zijn het resultaat van een samenwerking tussen Ferrari en Fiat. Ze worden in de spotlight gezet gedurende heel de maand juni in Autoworld.

Van 3 juni tot 9 juli, dagelijks van 10:00 tot 18:00 is het Autoworld museum in het Jubelpark in Brussel geopend en het leek ons leuk om, zeker namens Dirk Jacobs, jullie allen uit te nodigen om een bezoek te brengen. Het is een bijzondere collectie geworden van automobielen en andere interessante aanverwante objecten.

Als Dino liefhebber kunt u dit niet missen en zo dichtbij, gaat u ook mee?  

Zondag 25 juni 2017

Rijd met ons mee, of als de Dino onverhoopts niet gromt, rijd dan gewoon met iemand mee in zijn of haar Dino of iets anders 😉

  • Schrijf u even in op de website
  • Of antwoord gewoon op deze e-mail
  • Plezier verzekerd!

Wij zullen dan verzamelen om 12:00 in Brussel voor een korte lunch, een optionele verdere kennismaking en introductie met o.a. Dirk Jacobs en natuurlijk het museumbezoek!

U kunt zich hier inschrijven.

Anniversario Dino 50 anni, raduno Internazionale!

10/11/12 Giugno (June) 2016

In samenwerking met CLUB Dino ITALIA organiseren we verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de Internationale bijeenkomst (Raduno). Het programma kan hier Raduno2016 worden gevonden. Het programma kan nog altijd wijzigen maar de ingrediënten zijn zo ongeveer nu wel compleet.
Zie hiervoor ook ons blog:http://www.fiatdinoregister.nl/c/blog/

Als u zich in wilt schrijven kunt u dat het beste via ons register doen. Wij zullen na deze inventarisatie ronde de programma’s meer gedetailleerd ontwikkelen met name met betrekking tot het transport NL <> Italië v.v. en wellicht nog andere zaken om met elkaar het 50 jaar Dino jubileum in de mooie omgeving van Langue – Alba. Uitvals basis voor onze lokale tochten en de diverse bezoeken in Turijn is Hotel Calissano.

Nog voordat u zich inschrijft is het voor de organisatie van belang om de voorkeuren en/of wensen van u te mogen vernemen:

  • Gaat u zelfstandig met uw Dino over de weg?  Zo ja, graag het kenteken vermelden. Er wordt gezorgd voor gratis overdekt parkeren in het souterrain van het hotel.
  • Wilt u zowel heen als terug de tocht NL à Italië zelf afleggen of alleen de heenreis?
  • Wilt u met uw Dino zelf naar Turijn rijden in een georganiseerd, collectief verband? Bij voldoende interesse kunt u tijdens de gezamenlijke tocht NL <> Italië v.v. gebruik maken van onze technische assistentie, reserve onderdelen en bij onverhoopte uitval is een transport van uw Dino op de ‘bezem oplegger’ mogelijk.
  • Wilt u eventueel gebruik maken van het directe (trailer) transport dat wij ook zouden kunnen gaan regelen? Dit transport vertrekt vanuit één punt in Nederland en het brengt, ruimschoots voor de Raduno, de auto’s bij de meest voor de hand liggende luchthaven in de buurt van Turijn. U kunt dan bij aankomst op de luchthaven zo in uw Dino stappen en deze na het evenement daar ook weer achterlaten.
  • Wilt u een één of tweepersoonskamer?

De kosten voor bovenstaande programma onderdelen zijn nog niet definitief, u dient rekening te houden op een bedrag van rond de € 570,- voor het Italiaanse Dino club programma, wat inclusief twee overnachtingen én ontbijt en diner is.
De kosten van het Dino transport NL à Italië v.v. zal rond de € 575,- zijn.
Voor de begeleide toertocht van 2 dagen naar Turijn is te rekenen op een bedrag van dezelfde orde. Daarop komen dan nog wel de overnachtingen gedurende de heen- en eventueel uw terugreis.

Als u dit een en ander overdacht heeft kunt u zich hier inschrijven.
In het tekstveld kunt u de voorgaande vragen beantwoorden.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de voorkeuren kunnen wij dan de definitieve vorm(en) verder inkaderen en de kosten nauwkeuriger bepalen. Zou u vóór 4 januari 2016 willen reageren zodat wij afhankelijk van de respons de nodige maatregelen kunnen gaan treffen?
Wij kijken uit naar uw reactie en maken meteen van de gelegenheid gebruik u en de uwen een hele fijne kerst te wensen en alleen het allerbeste voor het Dino jubileumjaar 2016!

Uitnodiging FIAT 130 meeting

Zals reeds aangehaald tijdens onze laatste raduno, Lex van der Laan en Peter van Wijk hebben ons allen uitgenodigd voor de FIAT 130 meeting welke 14 juni wordt gehouden:

Op 14 juni aanstaande zijn wij van plan zoveel mogenlijk FIAT 130’s bij elkaar te brengen. Aangezien de 130 en dino toch nauw verwant aan elkaar zijn lijkt het ons een leuk idee om jullie uit te nodigen hieraan mee te doen. alle informatie vind je op onze website www.fiat130.nl heel graag tot ziens op 14 juni aanstaande!

http://fiat130.nl/fiat-130-meeting-op-14-juni-2015/

Lex van der laan en Peter van Wijk

FIAT Dino Raduno op 18 april 2015

Nog vers in ons geheugen ligt de mooie Dino bijeenkomst vorig jaar in Schoonhoven. Het was goed om na zoveel jaren weer bijeen te komen; interessante vergadering, prima lunch, prachtige omgeving, zonovergoten weer. En uitstekende opkomst!

Dit jaar willen wij graag het succes van vorig jaar herhalen. Het 50 jarige bestaan van de Dino komt eraan (2016), dus voldoende inspiratie om over ons komende bezoek aan de bakermat van gedachten te wisselen! Wij komen bijeen op zaterdag 18 april in Restaurant ‘Waterfront’, fraai gelegen aan het IJsselmeer, vlakbij Muiderberg. (Voor onze Vlaamse vrienden: 15 km ten oosten van Amsterdam). Restaurant ‘Waterfront’ ligt op de golfbaan ‘Naarderbos’; Uitstekend bereikbaar via zowel A1 als A6 als A27; goede parkeervoorziening, speciaal vrijgehouden voor Dino’s!

Waterfront

Programma:
•         10h00 Restaurant open
•         10h30 Ontvangst
•         11h00 Aanvang vergadering/ bezoek 2016 Turijn en  Maranello
•         12h00 Dino’s bewonderen
•         12h30 Verzorgde Lunch, Italiaanse gerechten
•         14h00 Start individueel middagprogramma, zelf te bepalen: toertocht, bezoek Muiden (Muiderslot) bezoek Naarden (vestingmuseum),golf balletje slaan, etc.

U ziet dat er een verzorgde, Italiaanse lunch is samengesteld. Deze is facultatief maar met een overeengekomen bedrag van slechts € 23,50 voor voorgerecht en hoofdgerecht hopen wij dat een ieder hier gebruik van gaat maken en het een gezellige Italiaanse lunch wordt. Hier zit verder geen drank bij, uiteraard op individuele basis.

Tot ziens op 18 april om 10:30 in Restaurant Waterfront, golfbaan Naarderbos, vlakbij afslag nr 1 ‘Muiderberg’ van de A6. Een routebeschrijving plus praktische aanwijzingen krijgt u na inschrijving..

 

Dinoisti België Raduno op 14 juni

Hierbij een mogelijkheid om een extra ritje door de heuvels in Belgie te maken.
Gaarne zelf even in contact treden met Dirk Jacobs.

Beste Dino vrienden,

Volgend op ons uitstapje naar de Nederlandse Dino meeting  op zaterdag 19 april jongstleden, nodigen we jullie graag uit voor een gezamelijke rit naar de abdij van Maredsous.

Op zaterdag 14 juni a.s. om 10 u vertrek aan het tankstation “Esso” in Bierges ( E411 ), van waar we via kleine wegen naar de abdij rijden, waar we ’s middags, zo gewenst, bij  de paters kunnen aanschuiven voor het proeven van de streekgerechten.
Via weederom kleine wegen keren we in de namiddag terug richting Brussel.
Het is de bedoeling om met een stoet Dino’s richting Maredsous te rijden, maar iedereen is natuurlijk vrij om zijn eigen weg te gaan.

Indien U geïnteresseerd bent om deel te nemen  mag u ons via mail antwoorden.

In de hoop u die dag te mogen ontmoeten!
Met vriendelijke groeten,

Dirk Jacobs & Giovanni Faccilongo
Regional Representative Worldwide Dino Register
Belgium
jacobsdirk@hotmail.com
0477/06.16.96

Fiat Dino Raduno | 19 April 2014

Caro Dinoista,

Het bestaat niet dat u met het mooie weer van de afgelopen dagen niet af en toe gedacht heeft om uw Dino van stal te halen en hem even de sporen te geven.
Bij uw bestuur kriebelt het al weken en om dit gevoel met u te delen, nodigen wij u dan ook van harte uit om (zo mogelijk met uw Dino) bij elkaar te komen op:

ZATERDAG 19 APRIL 2014 in Hotel
Belvedere in Schoonhoven vanaf 10.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst willen wij op informele wijze met u van gedachten wisselen over zaken als onderdelen voorziening, puzzelritten, contacten met andere Dino Clubs en andere zaken.
Gaarne willen wij van u vernemen of u 19 april van de partij zult zijn, met hoeveel personen u komt en of u wilt blijven lunchen (Hotel Belvedere kan bij voldoende belangstelling een Italiaanse lunch serveren voor € 21,00 per persoon).
U heeft nog ruim de tijd om uw de Dino af te stoffen, proef te draaien en klaar te maken voor een tochtje naar Schoonhoven.
Wij kijken ernaar uit om u daar te begroeten.

Met vriendelijke groet, het bestuur van het Fiat Dino Register Nederland,

Frank Wijnen
Frank Busch
Bart Van de Broek

U kunt zich hier inschrijven


Schrijf je in

Evenement (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

In het bezit van een Fiat Dino

Kenteken

Opmerkingen / verdere bijzonderheden