FIAT Dino Raduno op 18 april 2015

Nog vers in ons geheugen ligt de mooie Dino bijeenkomst vorig jaar in Schoonhoven. Het was goed om na zoveel jaren weer bijeen te komen; interessante vergadering, prima lunch, prachtige omgeving, zonovergoten weer. En uitstekende opkomst!

Dit jaar willen wij graag het succes van vorig jaar herhalen. Het 50 jarige bestaan van de Dino komt eraan (2016), dus voldoende inspiratie om over ons komende bezoek aan de bakermat van gedachten te wisselen! Wij komen bijeen op zaterdag 18 april in Restaurant ‘Waterfront’, fraai gelegen aan het IJsselmeer, vlakbij Muiderberg. (Voor onze Vlaamse vrienden: 15 km ten oosten van Amsterdam). Restaurant ‘Waterfront’ ligt op de golfbaan ‘Naarderbos’; Uitstekend bereikbaar via zowel A1 als A6 als A27; goede parkeervoorziening, speciaal vrijgehouden voor Dino’s!

Waterfront

Programma:
•         10h00 Restaurant open
•         10h30 Ontvangst
•         11h00 Aanvang vergadering/ bezoek 2016 Turijn en  Maranello
•         12h00 Dino’s bewonderen
•         12h30 Verzorgde Lunch, Italiaanse gerechten
•         14h00 Start individueel middagprogramma, zelf te bepalen: toertocht, bezoek Muiden (Muiderslot) bezoek Naarden (vestingmuseum),golf balletje slaan, etc.

U ziet dat er een verzorgde, Italiaanse lunch is samengesteld. Deze is facultatief maar met een overeengekomen bedrag van slechts € 23,50 voor voorgerecht en hoofdgerecht hopen wij dat een ieder hier gebruik van gaat maken en het een gezellige Italiaanse lunch wordt. Hier zit verder geen drank bij, uiteraard op individuele basis.

Tot ziens op 18 april om 10:30 in Restaurant Waterfront, golfbaan Naarderbos, vlakbij afslag nr 1 ‘Muiderberg’ van de A6. Een routebeschrijving plus praktische aanwijzingen krijgt u na inschrijving..