Autovisie reportage, briljant! Maar wat was het nat…

Jawel, zodra Leo Dijkstra had vernomen dat Autovisie een special over de verschillende koetswerken waar een Dino motor ingebouwd was wilde maken zat hij er bovenop. Gezamenlijk hebben wij er uiteindelijk voor kunnen zorgen dat op 8 juli zowel een Coupé als een Spider aanwzig waren. Niek, Marc Leo en we hebben nog geprobeerd Paul op de set te krijgen maar uiteindelijk is het de Spider geworden van Sijmen die door Sander werd gereden omdat hij in het buitenland verbleef en de Coupé van ondergetekende. Op een gegeven moment dicteert namelijk de Autovisie ploeg datum en tijd en is het gewoon erg lastig om daar een gehele dag voor uit te trekken, want daar kwam het wel op neer.

WP_20140708_078 WP_20140708_048

En wat was het nat en koud! Het was echt niet mogelijk om buiten de foto sessie te doen, aldus werden in een verlaten hangar de schoonheden opgesteld. Eigenlijk een prachtig kunstlicht resultaat waarbij er tijdens de sessie’s ook interviews werden afgenomen om zoveel mogelijk te weten te komen over de exemplaren en historie, eventuele modificaties en achtergrond.

Na de foto sessies binnen moesten we toch echt naar buiten richting startbaan.

WP_20140708_088 WP_20140708_090

Respect voor Sander dat hij zoveel mogelijk open bleef rijden en wat een prachtig stel achterwerken zo bij elkaar!

WP_20140708_089

Er werd verder gespeeld op de startbaan, overigens nooit geweten dat je eigenlijk niet of nauwelijks kunt slippen op het tarmac van een start-landingsbaan, het is zoab in de overtreffende trap..

U kent in de tussentijd het artikel wel, voor de liefhebbers hebben wij een .pdf beschikbaar om nog eens na te lezen. Het was een bijzondere dag met een unieke samenstelling van schonen!

REPO Vier Dinoos_16HA