Anniversario Dino 50 anni, raduno Internazionale!

10/11/12 Giugno (June) 2016

In samenwerking met CLUB Dino ITALIA organiseren we verschillende mogelijkheden om deel te nemen aan de Internationale bijeenkomst (Raduno). Het programma kan hier Raduno2016 worden gevonden. Het programma kan nog altijd wijzigen maar de ingrediënten zijn zo ongeveer nu wel compleet.
Zie hiervoor ook ons blog:http://www.fiatdinoregister.nl/c/blog/

Als u zich in wilt schrijven kunt u dat het beste via ons register doen. Wij zullen na deze inventarisatie ronde de programma’s meer gedetailleerd ontwikkelen met name met betrekking tot het transport NL <> Italië v.v. en wellicht nog andere zaken om met elkaar het 50 jaar Dino jubileum in de mooie omgeving van Langue – Alba. Uitvals basis voor onze lokale tochten en de diverse bezoeken in Turijn is Hotel Calissano.

Nog voordat u zich inschrijft is het voor de organisatie van belang om de voorkeuren en/of wensen van u te mogen vernemen:

  • Gaat u zelfstandig met uw Dino over de weg?  Zo ja, graag het kenteken vermelden. Er wordt gezorgd voor gratis overdekt parkeren in het souterrain van het hotel.
  • Wilt u zowel heen als terug de tocht NL à Italië zelf afleggen of alleen de heenreis?
  • Wilt u met uw Dino zelf naar Turijn rijden in een georganiseerd, collectief verband? Bij voldoende interesse kunt u tijdens de gezamenlijke tocht NL <> Italië v.v. gebruik maken van onze technische assistentie, reserve onderdelen en bij onverhoopte uitval is een transport van uw Dino op de ‘bezem oplegger’ mogelijk.
  • Wilt u eventueel gebruik maken van het directe (trailer) transport dat wij ook zouden kunnen gaan regelen? Dit transport vertrekt vanuit één punt in Nederland en het brengt, ruimschoots voor de Raduno, de auto’s bij de meest voor de hand liggende luchthaven in de buurt van Turijn. U kunt dan bij aankomst op de luchthaven zo in uw Dino stappen en deze na het evenement daar ook weer achterlaten.
  • Wilt u een één of tweepersoonskamer?

De kosten voor bovenstaande programma onderdelen zijn nog niet definitief, u dient rekening te houden op een bedrag van rond de € 570,- voor het Italiaanse Dino club programma, wat inclusief twee overnachtingen én ontbijt en diner is.
De kosten van het Dino transport NL à Italië v.v. zal rond de € 575,- zijn.
Voor de begeleide toertocht van 2 dagen naar Turijn is te rekenen op een bedrag van dezelfde orde. Daarop komen dan nog wel de overnachtingen gedurende de heen- en eventueel uw terugreis.

Als u dit een en ander overdacht heeft kunt u zich hier inschrijven.
In het tekstveld kunt u de voorgaande vragen beantwoorden.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de voorkeuren kunnen wij dan de definitieve vorm(en) verder inkaderen en de kosten nauwkeuriger bepalen. Zou u vóór 4 januari 2016 willen reageren zodat wij afhankelijk van de respons de nodige maatregelen kunnen gaan treffen?
Wij kijken uit naar uw reactie en maken meteen van de gelegenheid gebruik u en de uwen een hele fijne kerst te wensen en alleen het allerbeste voor het Dino jubileumjaar 2016!