Eerste Fiat Dino Raduno 19 april was een groot succes!

Jazeker, de ochtend van de 16e april startte in het pittoreske Schoonhoven ietwat grijs en kil. Echter al na enkele uurtjes werd het warmer en gezelliger en zou Schoonhoven nóg aantrekkelijker worden gezien de groter dan verwachte opkomst onderaan de kade van het prachtige Hotel Restaurant Belvedère. Vanuit alle windstreken wisten de Dinoisti deze prachtige plek te vinden onder de eeuwenoude platanen, met of zonder Dino.

Schoonhoven1 WP_20140419_001(1)

Voor ons als initiatiefnemers was het nog even spannend wie er wel en niet zouden komen, hadden we er genoeg aan gedaan om het evenement kenbaar te maken? Het was daarom erg prettig dat de opkomst groter was dan verwacht en ook zo divers.

Schoonhover5 Schoonhoven8

Voor het eerst konden wij ons ‘face to face’ voorstellen aan de mede Dinoisti en was het goed te ervaren dat anderen elkaar na lange tijd weer eens zagen. Met de enquete, die wij zoveel mogelijk persoonlijk afnamen, konden wij vervolgens een beeld krijgen van de wensen en verwachtingen van de aspirant ‘leden’ van het FIAT Dino register Nederland. Overigens, dat Nederland bleek alras te klein gedacht want er verscheen een serieuze afvaardiging vanuit België welke vroeg waren vertrokken. Fantastisch dat zij erbij konden zijn en wat een diversiteit aan Dino’s, inclusief een Ferrari variant.

Schoonhoven4   sophie galaxy camera 1417

DinoSpiderB

Ook was er een afvaardiging van de FIAT 124 club met een Abarth, je ziet de voorkant nog op rechts onderstaande foto met eerst nog een foto van de neusjes van de zalm.. Stond ook op het menu overigens.

Schoonhoven9 sophie galaxy camera 1399

Om de ochtend te besluiten werd er gezamenlijk een Italiaanse lunch genuttigd. Hierbij werd niet alleen genoten van de lunch maar ook nagepraat over de vragen welke in de enquete werden gesteld én ontstonden uiteraard allerlei ideeën over vervolg bijeenkomsten, waar dan ook, eventueel ook in België.

sophie eten   Schoonhoven7

Na de lunch kon er nog even (te voet) van Schoonhoven worden genoten met het prachtige weer en ging een ieder daarna zijns weegs.

sophie galaxy kade sophie kade2

Dank voor de aanwezigheid, wij hebben er erg van genoten en zullen hier zeker een vervolg aan geven. Dus voor diegenen die er helaas niet bij konden zijn, houdt de website én uw e-mail goed in de gaten. Tot een volgende keer!

Frank Wijnen, Frank Busch en Bart van de Broek